sv
en

Välkommen till en unik ledarskapsutbildning i medveten compassion!

Vad skulle hända om…

 • var och en av oss tar personligt ansvar för våra liv, för varandra, vår omgivning och världen?
 • alla får kunskap om hur vår fysiska och emotionella kropp fungerar och lär sig skapa hälsosamma gränser och på så sätt frigörs från sina upplevda begränsningar?
 • alla förstår sina egna och andras reaktioner och kan svara utan ilska och fördömande?
 • vi bygger våra relationer på tillit, compassion och förståelse?Allt skulle förändras!
Vi kan bli bättre föräldrar, chefer, ledare, samarbetspartners och medmänniskor.


Fyrtio möjligheter till utveckling

Under fyra dagar finns det 40 olika programpunkter som ur olika perspektiv lär ut och arbetar med ledarskap, kommunikation, personlig utveckling, hälsa och förståelse för oss själva och varandra.

Connecting Universes Event är unikt i sitt slag med att erbjuda denna bredd på föreläsningar och därmed möjligheter för organisationer och individer att lyfta sitt ledarskap till en ny nivå.

När vi talar om ledarskap utgår vi ifrån individen och bygger sedan ringar på vattnet. Varje förändring börjar alltid med dig själv. När du förstår dina egna emotioner, reaktioner och vad du i din tur skapar för reaktioner och emotioner i andra, så kan du också leda dig själv och andra på ett kraftfullt och utvecklande sätt.

All inclusive

Under dessa fyra dagar får du fri tillgång till hela vårt fantastiska program och alla våra föreläsare. Du väljer själva ut de punkter du vill delta i antingen som grupp eller individuellt. Alla måltider och kaffepauser ingår i priset.

Extra allt med möjlighet till uppföljning

I företagspaketet erbjuder vi också tillgång till ett konferensrum för mellan 2-50 personer under en dag till en extra kostnad. Tillgången på konferensrum är begränsad.

Vi kan också erbjuda coachning under ett privat tillfälle med någon av våra många föreläsare och samarbetspartners. Kom med önskemål så ska vi göra vårt bästa för att skapa en enskild föreläsning eller workshop utifrån era behov. Pris enligt offert.

För de som så önskar kan vi även bygga på eventet med en skräddarsydd heldag under måndagen för att följa upp de processer som har påbörjats och för att ge guidning för ert fortsatta arbete. Pris enligt offert.

Efter eventet finns också en rad olika möjligheter till utbildningar, kurser och föreläsningar anpassade efter just era behov. Mer information om dessa möjligheter får ni under eventdagarna.
Priser

Priser

Alla priser är exkl. moms och per person:

 • Enkelrum (endast ett fåtal rum finns): 7 995:-
 • Dubbelrum: 7 495:-
 • Trebäddsrum: 6 995:-
 • Tillgång till konferensrum under en dag: 2000:-
Boka & Betala

Boka & Betala

För frågor och bokningar kontakta projektledare Katarina Hultin:

Vid bokning via mejl ange följande information:

 • Företagets namn
 • Antal personer
 • Önskemål om rum
 • Önskemål om konferensrum och storlek
 • Information om eventuella matallergier

Anmälan är bindande och betalning sker mot faktura 10 dagar efter anmälan och bekräftelse från oss.

OBS! För att försäkra dig om en plats är sista bokningsdag 31/7 2017.Connecting Universes vill bidra till en mer medveten och hållbar värld där människor skapar välmående åt sig själva, varandra och det samhälle vi lever i.
Det gör vi bland annat genom event men också via kurser, utbildningar och föreläsningar i samarbete med Academy Compassion.